Banános-diólisztes reggeli falat

Közzétéve: 2018. máj 7.

Meghatározza a napunkat, hogy hogyan indítjuk azt. Ennek egyik nem elhanyagolható eleme a reggeli. Ha a reggelid ellát kellő energiával úgy, hogy közben nem nehezít el, nem terheli az emésztőrendszered, akkor megkapod a megfelelő kezdő üzemanyagot a napi munkához. Ez a gluténmentes reggeli éppen ilyen.

Hozzávalók:

1 érett banán

1 tojás

2,5 púpos evőkanál Grapoila dióliszt

kis szódabikarbóna (elhagyható)

fahéj

Grapoila szőlőmagolaj

 

Elkészítése:

A villával összetört banánt összekeverjük a tojással, a dióliszttel, a fahéjjal és a szódabikarbónával, majd a szőlőmagolajon kisütjük. Fogyaszthatjuk önmagában, friss gyümölccsel, gyümölcspürével, juharsziruppal vagy joghurttal. Jó étvágyat és szép napot!

Kapcsolódó termékek

Dióliszt

Magas energiatartalmú, fehérjedús magliszt. A szervezet számára fontos ásványi anyagokat tartalmaz: cinket, foszfort, káliumot, jódot és ként. A dióbél aminosavjai…

Bővebben

Szőlőmagolaj

A napérlelte szőlőszemek magvából hidegsajtolással előállított, feldolgozott szőlőhöz hasonló illatú, zöldes színű szőlőmagolaj alapvető szerepet játszik napjaink korszerű, egészséges táplálkozásában.…

Bővebben