olívaolaj

Tonhalsaláta olíva- és mustármagolajjal

Tonhalsaláta olíva- és mustármagolajjal

Hozzávalók: 1 fej saláta 2 ek. mustármagolaj 3 ek. olívaolaj csipet só 1 marék kapor 1 ek. almaecet frissen őrölt bors 150 g tonhal (konzerv) fél fej lilahagyma (+só +ecet) 1 tk. kapribogyó 6 tojás 50 g cheddarsajt A tojásokat lobogó vízbe tesszük és 4…

Bővebben

Fehérbabkrém pitával

Ez a picike fehérbab egy éjszakás áztatós. Péntek este hideg vízbe raktam, másnap délelőtt főzhető volt. Ráadásul kuktával még tovább gyorsítottam a főzési folyamaton. Hozzávalók: 100 g fehérbab (egy éjszakára beáztatva) 1 fej vöröshagyma 1 gerezd fokhagyma 2 ek. hidegen sajtolt szezámmagolaj 1 citrom héja…

Bővebben