szőlőmagliszt

Vörösáfonyás, földimogyorós répatorta

Hozzávalók: 1 bio narancs 150 g vörösáfonya 50 ml dióolaj 100 ml kukoricacsíra-olaj 1 tk. sütőpor 1 tk. szódabikarbóna 1 ek. ötfűszerkeverék 150 g cukor 1 répa 2 tojás 60 g búzaliszt 50 g mákliszt 30 g dióliszt 20 g szőlőmagliszt 50 g sótlan földimogyoró…

Bővebben

Élesztő- és gluténmentes kenyér

Hozzávalók: 30 dkg riszliszt 10 dkg szőlőmagliszt 10 dkg mákliszt 10 dkg lenmagliszt 2 teáskanál tengeri só 1 teáskanál foszfátmentes sütőpor 300 g kefir 2 dl víz A hozzávalókat összekeverjük, tetszés szerint magvakat is adhatunk hozzá, legfeljebb 10 dkg-t. Lisztezett vagy sütőpapírral kibélelt formába tesszük,…

Bővebben

Dupla csokis muffin

Hozzávalók: 15 dkg szőlőmagliszt 35 dkg liszt 50 dkg porcukor 10 dkg étcsokoládé 10 dkg kakaópor 10 dkg vaj 5 dl tej 2 csomag sütőpor 2 csomag vaníliás cukor Krémhez: 300 g natúr joghurt 0,5 l tejszín 1 csomag zselatin fix 1 db lime 5…

Bővebben

Szőlőhéj őrleményes, eperkrémes torta

Hozzávalók • 8 db tojás • 8 dkg finomliszt • 8 dkg szőlőmagliszt • 16 dkg cukor • 2 dkg vaníliás cukor • 2 dkg sütőpor Krémhez: • 500 ml habtejszín • 4 dkg porcukor • 10 dkg eperdzsem • 3 dkg szőlőhéj őrlemény Elkészítés:…

Bővebben