Kendermagos sajtkrém és kolbászos szendvicskrém

Közzétéve: 2017. okt 13.
Címkék:

Kendermagos sajtkrém:

– 500 g mascarpone

– 2 ek. szárított bazsalikom

– 5 ek. kendermagkrém

– só, bors ízlés szerint

Összekeverjük és megkenjük vele a szendvicseket, de mártogatósnak is jó. Pirított napraforgó maggal és rukkolával díszítve kellemes ízkombinációt kapunk.

 

Kendermagos kolbászos szendvicskrém:

– 500 g padlizsánkrém vagy sült padlizsán és fél fel aprított vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma

– 1 ek. szárított chilli

– 5 ek. kendermagkrém

– só, bors ízlés szerint

Összekeverjük és megkenjük vele a szendvicseket, de mártogatósnak is jó. Kolbászkarikákkal díszítve kellemes ízkombinációt kapunk.

Kapcsolódó termékek

Kendermagkrém

Kiváló minőségű kendermagból készült krém. Ízében pisztáciára, szezámmagra, napraforgóra és fenyőmagra emlékeztet. A kendermag hosszú évezredek óta számos jótékony hatásáról…

Bővebben