Kolbászos szendvicsek

Közzétéve: 2016. máj 30.
Címkék:

Hozzávalók:

1 rúd házi kolbász
krémsajt (adalékmentes)
8 kis szelet rozskenyér
2 db paradicsom
kis marék petrezselyem
4 levél bazsalikom
borsos camembert
2 ek. mustármagolaj
frissen őrölt bors

dsc_1059b.jpg

A kenyereket grillserpenyőben összesen 1 ek. mustármagolajon, kis lángon megpirítottam 2 körben. Megkentem őket krémsajttal, megpakoltam szeletelt kolbásszal, paradicsommal, camembert-rel, rászórtam a felvágott fűszernövényeket és meglocsoltam még egy pici mustármagolajjal a tetejét.

Kapcsolódó termékek

Mustármagolaj

A hidegen sajtolt mustármagolaj aranysárga színű, kellemesen mustár illatú olaj. Omega-3 és -6 zsírsavakban gazdag, valamint A- és E-vitamin tartalma…

Bővebben