Omega-3 körözött


A lenmagolaj kesernyésségét elveszi a kömény, és jól illik hozzá a juhtúró is a körözöttben. Így nem kell evőkanállal, “nyelvnyújtogatva” bevinni a napi Omega 3 adagot a szervezetünkbe.

 

Hozzávalók:

250 g juhtúró
2 ek. lenmagolaj
1 ek. fűszerpaprikamag-olaj
1 tk. fűszerkömény
1 ek reszelt hagyma

A hagymát megpucoltam, a negyedét lereszeltem, és minden mással összekevertem.  Érdemes a hűtőben állni hagyni 1-2 órát.

Kapcsolódó termékek

Bio fűszerpaprikamag-olaj

A pirospaprikamag-olaj több mint 50 %-ban tartalmaz telítetlen zsírsavakat, melyből a többszörösen telítetlen zsírsavak közül az omega-6 zsírsavat, az egyszeresen…

Bővebben

Bio lenmagolaj

Az egyik legtöbb esszenciális zsírsavat, alfa-linolénsavat (Omega-3) tartalmazó növényi olaj. Ezt az emberi és állati szervezet nem képes előállítani, de…

Bővebben

Fűszerpaprikamag-olaj

A pirospaprikamag-olaj több mint 50 %-ban tartalmaz telítetlen zsírsavakat, melyből a többszörösen telítetlen zsírsavak közül az omega-6 zsírsavat, az egyszeresen…

Bővebben

Lenmagolaj

Az egyik legtöbb esszenciális zsírsavat, alfa-linolénsavat (Omega-3) tartalmazó növényi olaj. Ezt az emberi és állati szervezet nem képes előállítani, de…

Bővebben