Szőlőmagolajban sült egészséges chips

Közzétéve: 2014. okt 23.
Címkék:

P1130658vA krumplit nem hámoztam meg, csak jól megmostam és úgy dobáltam be a robotgépbe (szeletelésre állítva), mely így hajszálvékonyra szeletelte. Ekkor lehet ízesíteni is akár, mustárral, oregánóval, borssal, ahogy tetszik.

A szőlőmagolajat felforrósítottam és a szeleteket egyesével helyezgettem bele. Kb. 1-1,5 perc után már ki is vehetők. Papírtörlőre tettem és sóztam.

A szőlőmagolaj bátran hevíthető 220-250 fokig (ahol a chips már hipp-hopp elkészül), így nem keletkezik a sütés közben egészségre káros égéstermék.

Természetesen frissen a legjobb!!

Kapcsolódó termékek

Szőlőmagolaj

A napérlelte szőlőszemek magvából hidegsajtolással előállított, feldolgozott szőlőhöz hasonló illatú, zöldes színű szőlőmagolaj alapvető szerepet játszik napjaink korszerű, egészséges táplálkozásában.…

Bővebben