Bio argánolaj

Közzétéve: 2016. jún 30.
Címkék:

Különösen alkalmas a hajvégek és a bőr ápolására. Omega-3 zsírsavban gazdag, mely rugalmassá és puhává teszi a bőrt, élettelivé varázsolja az arcbőrt. Gyorsan beszívódik, így sem a bőrön, sem a hajon nem hagy olajos érzetet. Ragyogóan fényes hajat kölcsönöz, csökkenti a korpás fejbőr viszketését és ellene is megoldást nyújthat. Erősíti a körmöket és megakadályozza töredezését. Védi a bőrt a szabadgyökök károsító hatásától és az UV sugaraktól. Nagyon gazdaságos, mert már néhány csepp olaj elegendő és kifejti pozitív hatásait. E vitamin tartalma rendkívül magas, így táplálja a száraz bőrt, harcol a kiszáradás ellen. Erősíti és védi a kötőszöveteket, ezáltal fenntartja és helyreállítja a bőr rugalmasságát, ezáltal feszesít.

Kiss O’Shea Dániel ajánlásával:

Szakállasként első és legfontosabb hasznának azt tartom, hogy borotválkozás után a kiszáradt arcbőrömet és a szakállamat fényesen, tisztán tartja úgy, hogy egy porvédő réteget von a szőrszálak közé.

Ételeknél pedig én kifejezetten szeretem kombinálni a hüvelyes termékekkel készülő salátáknál, mint például a csicseriborsó saláta vagy a zöldhüvelyű babsaláta.

Erőteljes íze miatt vinaigrettek készítéséhez nem ajánlom!

 

Meg szeretném vásárolni a terméket.

arganolaj

Ajánlott receptek