Dióliszt

Közzétéve: 2015. júl 28.
Címkék:

Magas energiatartalmú, fehérjedús magliszt. A szervezet számára fontos ásványi anyagokat tartalmaz: cinket, foszfort, káliumot, jódot és ként. A dióbél aminosavjai létfontosságúak az emberi szervezet számára.  A dióliszt rendszeres fogyasztása csökkenti a koleszterinszintet, és növeli az inzulinérzékenységet, melynek köszönhetően a cukorbetegség kockázata kisebb. Bártan építsük be a diétánkba, hiszen rendszeres fogyasztása testsúlyvesztéshez vezethet, ugyanis számos fehérjeforrást tökéletesen ki lehet váltani vele.

Cukrászati célokra is felhasználható.  Kiváló alapanyag, süteményekben és kenyerekben visszahozza a teljes kiőrlésű, hagyományos, békebeli kenyér ízvilágát. Felhasználhatjuk palacsintához, halételekhez (főleg lazachoz) is.

Meg szeretném vásárolni a terméket.

DSC_2741

 

 

Ajánlott receptek

Vörösáfonyás, földimogyorós répatorta

Hozzávalók: 1 bio narancs 150 g vörösáfonya 50 ml dióolaj 100 ml kukoricacsíra-olaj 1 tk. sütőpor 1 tk. szódabikarbóna 1…

Bővebben

Banános-diólisztes reggeli falat

Meghatározza a napunkat, hogy hogyan indítjuk azt. Ennek egyik nem elhanyagolható eleme a reggeli. Ha a reggelid ellát kellő energiával…

Bővebben

Fűszeres, banános fejjel-lefelé torta

Hozzávalók: 50 ml máriatövismag-olaj 100 g barna cukor 4 tojás 2 ek. juharszirup 50 g dióliszt 130 g búzaliszt egy…

Bővebben