Homoktövismag-olaj

Közzétéve: 2014. okt 21.

Gazdag vitaminforrás, a növényi olajok közül az egyik legkiemelkedőbb. Rendkívül magas az E-vitamin tartalma. Erősíti az immunrendszert, gyorsítja a regenerálódást, gyulladásgátló hatású. Daganatos betegeknél is alkalmazható és javallott.

Roboráló és immunstimuláló hatásának köszönhetően a homoktövis-olaj az űrhajósok étrendjében is szerepel.

Folyamatos fogyasztása esetén a bőr alatti zsírszövetekbe épülve visszaadja azok rugalmasságát és puhaságát, ezzel látványos eredményt garantálva. Táplálja a hámsejteket, gyorsítja a regenerálódásukat. Antibakteriális tulajdonságai és gyulladásgátló hatása miatt is érdemes rászokni a külső-belső olajozásra, ráadásul természetes antidepresszánsként erősíti a központi idegrendszert.

Fogyasztását kávéskanállal, napi rendszerességgel javasoljuk, akár önmagában, akár joghurttal, mézzel vagy bármely gyümölcs levével összekeverve.

Kiss O’ Shea Daniel séf ajánlásával:

Számos jótékony hatása mellett a homoktövisléből készült vinagrettek jó kiegészítőjévé válhat, vagy a napindító homoktövises gyümölcslevünket is nyugodtan locsoljuk meg vele. Egy sütőtökkrémlevest pedig színeiben és savasságával is nagyon szépen kiegyenlíthetjük vele.

 

 

Meg szeretném vásárolni a terméket.

homoktovis-magolaj

 

Ajánlott receptek