Mandulakrém

Közzétéve: 2017. ápr 26.
Címkék:

A mandulakrém a mandula hidegen préselése után az olaj aljára ülepedő krém, amely koncentráltan tartalmazza a mandulát alkotó vitaminokat.

Magas E-vitamin tartalma, amely antioxidáns tulajdonságú. Kolin tartalma is kiemelkedő, amely az agyműködés serkentésében játszik szerepet. A kolin az acetil-kolin neurotranszmitter alkotója, amely az ingerületátvivő folyamatok főszereplő molekulája. Magas Kálium-, Magnézium- és Kalciumtartalma is.

Sokféleképpen felhasználható, keverhetjük sütemények krémjeibe, muffinokba, szendvicskrémekhez. Kipróbálhatjuk húsok mellé almaszósszal, reggelire pirítóssal, csokival keverve hasonló krémet kapunk, mint a Nutella.

Meg szeretném vásárolni a terméket.

mandulakrém

 

 

Ajánlott receptek

Mandulakrémes málna-mousse

Hozzávalók: 400 g málna 1 ek. cukor 1 ek. mandulakrém 1 tk. zselatinpor 2 tojás (kettéválasztva) 2 ek. porcukor 1…

Bővebben