Szőlőmagolajos szappan

Közzétéve: 2016. ápr 14.

saját készítésű szőlőmagolaj szappanunk fő alkotóeleme a Grapoila hidegen sajtolt szőlőmagolaj, mely sokoldalúan nyújthat segítséget különböző bőrproblémákra és egyúttal használható kellemes élvezeti cikként is kiegészítve a pipere felszerelésünket. Gyorsan és könnyen beszívódnak a bőrbe hatóanyagai, mely megkönnyítheti a gyulladásos bőrproblémák gyógyulását is. Tartalmaz még rozmaring kivonatot is, mely kellemes illatként társul a szelektált borvidékekről származó szőlőmagolajéhoz és a népi gyógyászatban ismeretes természetes gyulladásgátló hatásával értékesebbé teszi szappanunkat.

Érzékeny bőrűeknek a legbiztosabb hatás érdekében egy időben ajánljuk a Grapoila hidegen sajtolt szőlőmagolaj fogyasztását napi szinten és mellette a mindennapos bőrhigiénia érdekében a Grapoila szappan használatát.

 

Összetevők (INCI): Víz (Aqua), Szőlőhéjőrlemény, Rozmaring illóolaj (Rosmarinus Officinalis Oil), Citromfű illóolaj (Melissa Officinialis Leaf Oil), Szőlőmagolaj (Vitis Vinifera), Repceolaj (Brassica Campestris), Kókuszolaj (Cocos Nucifera)

Meg szeretném vásárolni a terméket.

 

Ajánlott receptek